CountDown Sponsor


 


Kongsi Kekayaan

Ramai hari ini kurang jelas konsep networking. Bila join bisnes, apa mereka fikir adalah dapatkan untung dengan menjual. Sampai bila larat menjual?. Lama-lama tewas sendiri sebab kecewa dengan persaingan atau penat buat promosi. Kenapa nak buat kerja susah. Lebih baik kongsi peluang dengan minimum 2 kenalan anda dan bimbing mereka untuk faham konsep networlking. Pastinya anda menikmati apa yang ditawarkan seperti plan pemasaran di bawah ini. Jadi mulakan dengan merebut peluang ini dan dapatkan bimbingan kami dalam komuniti usahawan ARg.

Dalam bisnes, jangan MENJUAL tapi PERKENALKAN pada orang ramai.. Kalau buat bisnes tujuan semata-mata untung MESTI tidak akan jadi KAYA!! Kita buat bisnes dengan tujuan untuk bantu menyelesaikan masalah orang, baru boleh jadi KAYA dan BERJAYA!!


Bonus Tajaan

Bonus tajaan diterima oleh anda berdasarkan pakej keahlian anda dan pakej keahlian yang diambil oleh ahli baru yang anda taja. Jumlah bonus adalah seperti rajah di bawah ini. Bilangan taja untuk seharian tiada had.

Bayangkan anda berkongsi kebaikan produk dan peluang ini kepada kenalan anda. Jika sehari 1 orang, seminggu sudah ada bonus RM700.00 tidak termasuk bonus lain. Cuba fikir kalau sehari 2 orang, 3 orang atau 4 orang. Pastinya pulangannya cukup lumayan. Ia memang amat berbaloi.
 
 
Extra - Roll Up System *
 
Setiap bonus sponsor dibayar 40% daripada nilai pp. Syarikat akan bayar penuh 40% melalui konsep sistem Roll Up.
 
Contoh Pertama:
Ahli berstatus Silver dalam rangkaian anda menaja ahli baru berpakej Gold. Bonus yang dibayar syarikat adalah RM1200 tetapi ahli tersebut hanya layak terima bonus tajaan RM600. Baki RM600 lagi akan diterima oleh mana-mana upline penaja berdekatan yang berstatus Gold ke atas.
 
Contoh Kedua:
Ahli berstatus Silver dalam rangkaian anda menaja ahli baru berpakej Mobile. Bonus sponsor yang dibayar oleh syarikat ialah RM3000. Penaja akan menerima RM900. Jika ada upline penaja berstatus Gold, ia akan menerima RM600 (Gold taja Mobile RM1500 - Siver taja Mobile RM900 = RM600). Anda bertatus Mobile akan menerima baki RM1500.
 
Extra - Bonus Key In 
 
Bonus ini adalah kelebihan bagi ahli yang berstatus Mobile. Semua ahli baru dan tajaan mereka yang bukan berstatus Mobile perlu membuat pendaftaran melalui Mobile sedia ada. Atas komisyen yang disediakan syarikat serta untung perbezaan nilai jualbeli nilai Dollar, anda bakal menikmati keuntungan lumayan dengan hanya mendaftarkan ahli baru atau tajaan mereka yang bukan berstatus Mobile.

Bonus Double Pair
 
Bonus ini dikira berdasarkan jumlah pair yang terkumpul dalam 1 hari. Contohnya pada hari ini, pergerakan tajaan ahli bawah rangkaian anda terdapat 84 pair BC. Bonus pair pada hari ini akan dikira mengikut kelayakan Pair I berdasarkan status pakej anda. Baki daripada kelayakan Pair I akan dibawa untuk pengiraan pada Pair II yang juga berdasarkan kelayakan pakej. Jika ada lebihan pair BC selepas kelayakan Pair II melebihi had maksimum, barulah baki pair BC seterusnya tidak dikira. Dalam bonus Double Pair, pakej Mobile Stokis mempunyai kelebihan kerana layak maksimum pair pada kiran Pair I dan tiada had (infiniti) pada kiraan bonus Pair II.

Mana-mana lebihan BC yang tiada pasangan akan dibawa ke hari berikutnya untuk kiraan bonus jika berlaku pairing. Bagi mengelakkan berlakunya "flushing" atau kerugian bagi anda, anda digalakkan mengambil pakej Mobile sewaktu mendaftar atau meng"upgrade" pakej anda sedia ada ke pakej Mobile dalam tempoh yang ditetapkan..


Bonus Unilevel

Pendapatan ahli Pythoscience akan dibahagi kepada 2 bahagian iaitu 80% dalam e-cash dan 20% penebusan produk @ automaintain. 
 
Contohnya:
Pendapatan anda pada bulan tersebut RM10,000. Bonus e-cash bernilai RM8,000 dibayar mengikut jumlah semasa pada 15hb dan 30hb terus ke akaun bank ahli. Baki 20% iaitu RM2,000 boleh diguna untuk automaintain bulanan dan penebusan produk atau lain-lain pakej yang disediakan syarikat oleh ahli.
Automaintain dan penebusan produk menggunakan bonus e-reedem menjana nilai berdasarkan belian untuk kiraan bonus Unilevel. Anda hanya perlu menaja minimum 2 ahli dan membuat belian minimum 1 produk (RM150) sebagai syarat menikmati kesemua bonus unilevel.

Bonus Matching
 
Bagi mereka yang rajin berkongsi peluang dan menaja direct sponsor lebih ramai akan menikmati bonus tambahan iaitu bonus matching. 
 
Jika anda menaja direct sponsor 2 orang, anda layak menikmati bonus matching sehingga 2 level. Jika anda menaja direct sponsor 4 orang, anda layak menikmati bonus matching sehingga 4 level. Jika anda menaja direct sponsor 8 orang, anda layak menikmati bonus matching sehingga 8 level dan jika anda menaja direct sponsor 10 orang, anda layak menikmati bonus matching sehingga maksimum iaitu 10 level.
Pulangan cukup berbaloi jika anda rajin berkongsi kebaikan produk dan peluang yang ditawarkan. Tidak perlu menjual. Hanya berkongsi kelebihan sebagai pengguna. Dapat beli pada harga murah dan berpeluang jana pendapatan pasif. Secara ringkasnya, sebagai pengguna anda dapat kebaikan produk pada harga rendah dan dari segi ekonomi, inilah peluang untuk kita sama-sama perbaiki ekonomi kehidupan kita.

 
 
 
 
 

Jadual Event Terkini

April 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
3
5
6
7
10
12
13
14
17
20
21
24
27
28

Log In Member ARg

a
Go to top